Welke diensten Climate-UP u kan bieden:

Duurzaam communiceren

Met de dienst duurzaam communiceren helpt Climate-UP uw bedrijf duurzaam te communiceren en de juiste doelen te stellen. Het is namelijk onwijs belangrijk dat een bedrijf geen beloftes doet die naderhand niet kunnen worden waargemaakt. Duurzaam communiceren brengt veel voordelen met zich mee, waaronder dat het bedrijven helpt een sterke loyale band op te bouwen met de klant. Duurzaam communiceren is voor bedrijven die doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zich definiëren als transparant. Wij kunnen bedrijven hierin ondersteunen door het aanbieden van een communicatieplan bij het algemeen bekend maken van uw duurzame ondernemingen.

Een goed voorbeeld hiervan is Employer Branding, waarin duurzaamheid ook van belang is voor een bedrijf. Sollicitanten werken veel liever bij een bedrijf met een goed imago dan een bedrijf dat in de krant heeft gestaan als milieu on-vriendelijk. Hoe dit dan precies in zijn gang gaat lees je in onze blogpost over het versterken van Employer Branding met duurzaamheid.

Lees hier over Employer Branding

Duurzaam positioneren

Met de dienst duurzaam positioneren is de wens dat Climate-UP bedrijven helpt om hunzelf duurzaam op de kaart te zetten. Wij hebben hiermee als doel brand awareness. Samen gaan wij na welk imago het beste past bij uw bedrijf en wat de focus doelgroep wordt. Daarna worden de belangrijkste waardes bepaald. Deze waardes zijn ontzettend belangrijk voor de klant. Wij analyseren de weg die de klant aflegt en brengen concreet in kaart hoe u als bedrijf hier strategisch op kan inspelen. Tot slot leveren wij dit verpakt in een plan met een sterk advies voor uw bedrijf.

Duurzaam implementeren

Met duurzaamheid implementeren neemt Climate-UP uw bedrijf onder de loep en helpt uw kantoor en uw medewerkers op locatie en onderweg te verduurzamen. Dit kan zijn door onderzoek te doen naar bijvoorbeeld uw energieverbruik of bepaalde materialen die u inzet in uw bedrijf, en hoeveel een verbetering hiervan u eventueel kosten kan besparen. 

Door gastpresentaties te geven aan uw werknemers en te focussen op Internal branding kunnen er ook veel grote stappen genomen worden binnen uw bedrijf. Via deze wijze kan uw personeel zich verdiepen in uw bedrijfsimago en deze op de juiste manier naar buiten communiceren. Er kunnen ook voorbeelden genoemd worden in combinatie met brainstormsessies om te ondervinden welke duurzame aspecten uw personeel makkelijk denkt te kunnen tackelen. Door kleine aanpassingen te maken in hun gebruikers gedrag kan uw personeel hier een grote rol spelen in het duurzame imago van uw bedrijf.

Lees hier meer over Internal Branding

 

Climate-Up_Logo