Charlotte van de Rijt - Mede-eigenaar - Climate-UP

Hi! Ik ben Charlotte van de Rijt. Ik ben een enthousiast persoon met een grote doe-factor. Ik heb altijd al interesse gehad in duurzaamheid. Als klein kind ging ik altijd langs de deur om geld op te halen voor het goede doel met een collectebus of verzamelde ik plastic flessen. Tegenwoordig werk ik mee aan world clean-up day en probeer ik een steentje bij te dragen door zelf zo min mogelijk vervuilende producten te gebruiken. Mijn doel als klein kind om de wereld te verbeteren is doorgegroeid in een interesse om bedrijven te verduurzamen op een manier die goed is voor de planeet, en die een glimlach bezorgd bij u als bedrijf. Na een goed gesprek met Elise ondervonden we dat we dezelfde interesses hadden, en elkaar hierin goed aanvullen. Samen maakte we onze droom om de wereld te verduurzamen werkelijkheid.

Meer weten over onze andere medewerkers? 

Lees hier over mede-eigenaar Elise de Bruijne

Lees hier over duurzaamheid adviseur Maurits Verreussel